Ugrófantom

 

pmvi417.jpg

'Gyere át este. Van egy meglepetésem.' - mondja, és máris megfogott: tudja, hogy mennyire szeretek kísérletezni. Számolom vissza az este tízig hátra lévő órák számát... aztán az emeleteket, hozzá, ma valahogy úgy érzem, csigalassan megy a lift is. 'Mi lesz a meglepim?' - toppanok be, de ő igyekszik lehűteni a lelkesedésem. 'Meg kell dolgoznod érte. Gyere.' - egy atyai puszit nyom a homlokomra, és a hálószoba felé húz. Arra számítok, hogy az ágy közepén már ott lesz az a valami, ami ennyire felpiszkálta a fantáziám – de az üres matrac fogad. Ő ül az ágy szélére, és kigombolja a sliccét, tényleg úgy gondolta, hogy ki kell érdemelnem az ajándékot.

Engedelmesen lekuporodom a földre a lábai elé, és tudom, hogy mi a dolgom. Szopni fogok, mert ezt várja tőlem, és ebben a kemény padlón térdelés sem akadályozhat meg. Tetszik neki, hamarosan kőkeményen meredezik a farka és kényelmesen hátradőlve figyeli, ahogy egyre inkább elkap a hév. Már nem is gondolok a meglepetésre, csak az ő élvezete hajt, szeretem látni, ahogy hatással vagyok rá. Szeretem látni, hogy szereti, amit csinálok. Váratlan mondattal zökkent ki: 'Térdelj fel az ágyra.' - hallom, és a karomnál fogva már húz is fel a földről. Feltérdelek, ahogy mondta; a fenekemmel felé fordulva. Átkarol hátulról, belecsókol a nyakamba, egész testével rám nehezedik, imádom, ahogy satuként szorít a kezével, ahogy szinte megbénít a súlyával, az övé vagyok egészen, mozdulni sem mozdulhatok, nem is akarok. Kigombolja a farmernadrágom, és letolja a térdemig. A bugyin keresztül hozzám dörzsöli a farkát, csak egy vékony anyag választ el minket egymástól, bár ne lenne ott, bár húzná már le... a puncim bizseregve jelzi, hogy tetszik neki ez a játék. Végre becsúsztatja a kezét a bugyim derékrészéhez és lassan – tudom, hogy ezzel is csak kínozni akar – elkezdi rólam lehúzni azt. 'Mutasd magad.' - mondja és előre dönt, arcom az ágyon, fenekem az égben, és mindkét kezemmel hátranyúlva széthúzom az immár szabaddá vált területet. A kisajkaim rejtekében kezd kemény borsószemmé duzzadni a csiklóm, és az a semmi mással össze nem téveszthető nedves csillogás is egyértelműen árulkodik az izgalmamról. Tetszik neki a látvány, kedvtelve nézi. Végigsimít a combomon, a fenekemen – de gondosan kikerüli a puncim, holott annyira vágyom az érintésére. Ma ilyen gonosz hangulatban van, úgy tűnik. Én pedig csak mocorgok a simítása alatt, valahogy el akarom érni, hogy hozzám érjen ott is, hogy végre érezzem a meleg tenyerét az én még forróbb lyukamon.

De nem adja meg, amire vágyom. 'Nyughass.' - szól rám röviden, és hallom, ahogy kihúzza az éjjeli szekrény fiókját. Valamit kivesz, de nem látom, hogy mi az; az arcommal még mindig a matracon támaszkodom, így nem könnyű leskelődni. A síkosító volt az, egy adagot végigcsorgat a puncimon, megborzongok, ahogy a hideg gél végigcsúszik rajta. Újabb matatás a fiókban, most vajon mit fog elővenni? Pillanatokon belül megtudom, mert azt a valamit berakja a lábaim közé. Szilikonos, gumiszerű az érintése, a combjaimmal szorítom, egészen fent, alig pár centire a puncimról. Felemelem a fejem és benézek a lábam közé: egy átlátszó, csőszerű maszturbátor, láttam már ilyet, egyik vége női nemi szervet formáz, a másik nyitott. Ez lenne az ajándékom? Látom, ahogy egy adag síkosítót nyom a farkára, majd egyetlen rántással kitölti a játékszert, látom a végén előbukkanó makkját. De miért nem engem dug már meg végre? Ez lesz a mai feladatom, a szexjátékszerének a tartója leszek, egy szimpla állvány, egy tárgy, egy olyan ugrófantom, mint amit a szarvasmarhatenyésztésben használnak bikasperma levételére, pont együtt láttunk egy dokumentumfilmet a múlt hónapban, amiben erről is volt szó... és szívből gyűlölöm ezt a gondolatot...!

 

Folytatás: Patreon.com/NedvesNaplom