Tej, kenyér...

pmvi437.jpg

Pluggal a kis popsidban? - kérdez vissza, amikor megírom, hogy épp bevásárolni indulok. És végül is... miért ne? Leveszem a bugyim és egy fekete minit veszek elő, A-vonalú, lefelé bővül, kellő szabadságot hagy. A kis fém plugot süllyesztem a seggembe, szerinte már túl kicsi a mérete, ezek szerint jól haladok a tréninggel. Felmarkolom a bevásárlólistát, pénztárcát, kocsikulcsot és már indulok is.

Nincs olyan meleg kint, mint ahogy arra számítottam, a szellő hűvösen jár a lábam közt, szokatlan érzés, ahogy szelíden csiklandozza a meztelen részeimet. A plug kellemesen kellemetlen a popsimban, ahogy elvezetek a közeli Lidl-ig, mintegy konokul, de diszkréten emlékeztet a jelenlétére. A Lidlben kifogom a négy órás roham előtti csendesebb sávot, nem tolonganak az emberek, rendesen elférek a bevásárlókocsimmal. Azért kétszer meg kell gondolnom minden mozdulatot... A pékáru részlegen megszokásból hajolok le a papírzacskóért, amikor bevillan, hogy most valószínűleg a fél bolt láthatja a pucér, pluggal bedugaszolt seggem. Ezután óvatosabban dőlök előre, és próbálom kerülni az alsó polcokat. Izgat nem csak a fenekemben érzett kis keménység, de a tudat is, hogy épp valamilyen polgárpukkasztó, szokatlan dolgot csinálok – első blikkre nem is gondolják a vásárlók, hogy mi lapul a fekete szoknya alatt. Nedvesen dörzsölődnek egymásnak a combjaim, ahogy a zöldségek közt válogatok – és be kell vallanom, nagyon élvezem.

Ahogy átsétálok a tejpulthoz, megborzongok a hidegtől; érzem, ahogy libabőrös a pucér combom és a puncim is mintha fázósan összehúzódna. Előveszem a telefonom és – reményeim szerint feltűnésmentesen – készítek egy videót. A kamerát könnyedén irányítom a szoknyám alá, már látom is a plug csillanását – pont ezért választottam a merevebb anyagú, testtől elálló bőrszoknyát. Közben a hangosbemondó az újabb megnyíló pénztárakra figyelmezteti a vásárlóközönséget, ezek szerint egyre többen és többen érkeznek, hogy a hétvégi bevásárlást időben letudják. Vagyis egyre többen és többen asszisztálnak tudtuk nélkül a perverz kis játékomhoz...Vajon észrevett valaki?